De Schaatshorloge App werkt net als de andere activiteitenapps op je Garmin:

1. Selecteer in de klok START, selecteer de activiteit Schaatsen.
  2. Je bent nu in het Start scherm. Klik nogmaals op START om de activiteit te starten, of MENU om instellingen te wijzigen.
  3. Selecteer UP of DOWN om te wisselen tussen de verschillende gegevensschermen (Totaal, Interval, Stopwatch, Handmatig).
  4. Selecteer eventueel LAP om een interval te starten of de stopwatch te starten/stoppen.
  5. Klik op STOP om de activiteit te beëindigen.
  6. Je kunt nu kiezen om de activiteit te hervatten (terug naar 3), op te slaan of weg te gooien (app verlaten).

Dit is te zien in het onderstaande schema: