Het is op dit moment technisch niet goed mogelijk om de rondetijden op te nemen in de activiteit die wordt geregistreerd door Garmin Connect. Daarom zie je in Garmin Connect alleen je hartslag en eventueel de snelheid zoals die gemeten is met de GPS--maar die is niet zo nauwkeurig, helemaal niet als de ijsbaan gedeeltelijk overdekt is. Als je Garmin met Strava synchroniseert, zullen daar de rondetijden en bijbehorende snelheden dus ook niet te zien zijn.

In het voorbeeld hiernaast zie je dat de afstand maar iets meer dan 12 km is, terwijl er 60 ronden geschaatst zijn.

Je kunt wel alle details bekijken op de activiteitenpagina op de Schaatshorloge website. Daar vind je de rondetijden, hartslag, eventueel cadans, en ook de tijden per interval, als je intervallen gebruikt hebt. Zo zie je hieronder dat de afstand van de voorbeeld activiteit 60 ronden (23,2 km) was.

Het is wel mogelijk om intervalgegevens en meer informatie in Garmin Connect te zien. In het tabje met allerlei statistieken van je activiteit vind je onderaan de Connect IQ gegevens, zie hiernaast.

In het tabje met Intervals vind je in de laatste kolommen (als je het toestel draait) per interval het aantal ronden, de tijd en de gemiddelde rondetijd.

Deze screenshots zijn van de Connect Mobile app op Android, je kunt de gegevens ook terugvinden in de iPhone app of op de Connect website.