Schaatshorloge App in de Garmin Connect IQ Store

De Schaatshorloge App is een Garmin Connect IQ App en je vindt deze dan ook in de Garmin Connect IQ Store.
Ga naar https://apps.garmin.com/nl-NL/apps/482ee631-bf84-4083-915d-59241e71750e en klik op de Download knop.

De Schaatshorloge App is geschikt voor de meeste recente Garmin toestellen (een lijst is weergegeven op de pagina). Als je toestel er niet bij staat, zul je na het klikken op Download een melding daarover krijgen.  Als je een erg nieuw toestel hebt, kan het zijn dat de App nog niet geschikt is voor dat toestel, maar dit zal dan niet lang meer duren.

Nadat je op Download hebt geklikt, wordt de App gedownload naar je computer of telefoon en moet deze synchroniseren met je horloge. Dit gaat meestal vanzelf, volg daarvoor de instructie in de browser, Garmin Express of Garmin Connect Mobile.

Na het synchroniseren zal de Schaatshorloge App verschijnen in de lijst met Apps, en kun je de App starten. Doe dit thuis alvast, wacht er niet mee tot de ijsbaan. Je kunt dan rustig de installatie afronden en de App goed leren kennen, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken op de ijsbaan.

Volgende stap: naar de website en een account maken.