Hoe weet je of je de laatste versie hebt?

Je kunt het nummer van de laatste versie checken op de Schaatshorloge pagina op Connect IQ, rechts onder 'Aanvullende informatie'.

Als je de Schaatshorloge App op je Garmin toestel opent, zie je even een scherm met informatie over de App, waaronder ook het versie nummer. Als dit te snel ging, selecteer je MENU,  daarin onderaan staat 'Over deze App', daar zie hetzelfde scherm.

Als deze nummers overeenkomen, heb je de laatste versie geïnstalleerd.

Updaten

In theorie zou de App automatisch moeten updaten als je regelmatig via je telefoon met de Garmin Connect Mobile App verbonden bent. In de praktijk blijkt dit niet altijd goed te werken.

Meer betrouwbaar is je Garmin toestel met een computer te verbinden en met Garmin Express te synchroniseren. In Garmin Express kies je je toestel, klikt dan op 'Synchroniseren', eventueel een tweede keer.