Om de Schaatshorloge App te gebruiken, moet je eerst een account maken. Met deze account kun je het Garmin toestel en de MYLAPS transponder aan elkaar koppelen en kun je op de website je activiteiten terug zien.

Ga hiervoor naar www.schaatshorloge.nl en klik op Log in rechtsboven in het menuJe kunt je nu aanmelden met je Facebook of Google account. Als je geen van beide hebt, kun je een Google account maken met je bestaande e-mailadres (je hoeft hiervoor geen nieuw gmail adres te maken). een link daartoe staat op het scherm.

Als je ingelogd bent, kun je de account maken. Vink het hokje aan om akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en de Privacy Policy, klik dan op Account maken. Je kunt Schaatshorloge eerst twee weken gratis uitproberen, daarna kun je beslissen of je een abonnement wilt nemen (€ 7,95 per jaar).

De volgende stap is het koppelen van de MYLAPS transponder.